viernes, 30 de agosto de 2024

jueves, 29 de agosto de 2024

I SEGUEIXEN ARRIBANT BISCUTERS


 Franc Martínez, de Barcelona capital, s'ha inscrit amb el seu Biscuter. Això és un no parar de cotxes fets a Sant Adrià del Besos.

UN PTV 250 SE HA APUNTADO A PARTICIPAR; VINIENDO DESDE BARCELONA


Guillem Planas s'ha inscrit amb un PTV 250, venint des de Santa Coloma de Gramenet. Costarà que els PTV superin als Biscuter.
 

UN BISCUTER DESDE VALENCIA SE HA INSCRITO


Javier Soler se ha inscrito a la Trobada con su Biscuter, vendrá desde Genovés (Valencia). Los Biscuters ganan por goleada en la lista de inscritos.
 

miércoles, 28 de agosto de 2024

TRES NOUS BISCUTERS S'APUNTEN A LA TROBADA




Arnau Larroca s'ha inscrit amb el seu Biscuter, venint des de Reus (Tarragona). En Simon Hernández, amb Biscuter,  vindrà des de Sant Antoni de Calonge (Girona) -no ho té pas lluny. I en Rafel Pujol vindrà, també amb Biscuter des de Palamós (Girona), encara més proper.

martes, 27 de agosto de 2024

LA NETA D'EN FRANCESC CLOTA PARTICIPA EL DIUMENGE AMB EL SEU BISCUTER


 Na Mariona Blommaart, neta d'en Francesc Clota participarà amb el Biscuter del seu aví. En Francesc Clota va ser el fundador dels Amics del Biscuter. Entitat independent que al 1992 es va integrar dins del Clàssic, sent avui la secció Amics del Biscuter. En Francesc Clota va organitzar al Moll de la Fusta de Barcelona la primera Trobada el Biscuter, al 1988, i això ens va donar la idea de fer una trobada de microcotxes - un cop acabat de restaurar el PTV 400 - i fundar el Clàssic Motor Club del Bages al 1989. Será emotiu veure a circular de nou el Biscuter del Ciscu.


UN FIAT 500 QUE VA A LA COSTA BRAVA, DES DE LA COSTA BRAVA.


 Josep Carbó Palaudelmás, participarà a la trobada amb un FIAT 500 des de Lloret de Mar, on els participants al programa de la setmana sencera visitaran la seva col·lecció, que és un autèntic museu privat.

TRES BISCUTER SE INCORPORAN A LAS INSCRIPCIONES DEL EVENTO



Joan Trabal desde Valldoreix (Barcelona) se ha apuntado con su Biscuter Zapatilla. Lo mismo ha hecho Joan Jordi Homedes, el tesorero de la Junta Directiva del Club, viniendo desde Corbera de Llobregat (Barcelona). Finalmente se acaba de inscribir Ramon Valls, de Bellaterra, (Barcelona), con su Biscuter "Hybrid", tracción 4X4.


lunes, 26 de agosto de 2024

UN VESPA 400 PARTICIPA DES DE BARCELONA

En Claudi Roca, de Gironella, Berguedà, s'ha apuntat amb el seu Vespa 400, que a la foto veiem en l'exposició que va fer l'estiu passat a la Gironella, on a Cal Metre va aplegar més de 40 vehicles diferents
 

SEGUEIXEN LES INSCRIPCIONS DE BISCUTER


Marc Tarragona s'ha inscrit amb un altre Biscuter, vindrà des del Pallars, Tremp.

S'INSCRIU UN ALTRE PTV 250 DES DE BARCELONA


 Josep Montaner Torrentó s'inscriu des de Sant Vicenç de Castellet amb el seu PTV 250 de 1960

DOS NOUS BISCUTER S'AFEGEIXEN A LA LLARGA LISTA D'AUTO NACIONAL


Jaume Jubert de Manresa i Santi Alsina de Cabrera de Mar, s'han inscrit amb els seus respectius Biscuter, i és que la llista de biscuteros sembla no tenir fi.... 

sábado, 24 de agosto de 2024

sábado, 17 de agosto de 2024

jueves, 15 de agosto de 2024

ANOTHER PTV 250 REGISTERED.


 Enric Perramon, de Manresa, s'ha inscrit amb el seu PTV 250 que va estrenar, després d'una restauració, en la Inauguració de la Rotonda del PTV.

martes, 6 de agosto de 2024